Εκδρομή στο Άγιον Όρος

ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΦΙΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ
Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
(ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Φιλιωτών, ανταποκρινόμενο σε πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας Στέλιου Παναγόπουλου, προτείνει την διοργάνωση προσκυνηματικής εκδρομής στο Άγιον Όρος (ανδρών και γυναικών), με κύρια δραστηριότητα το προσκύνημα των ιερών οστών του Αγίου Βλασίου, προστάτη του χωριού μας.

Η εκδρομή προτείνεται να διεξαχθεί τις ημέρες 24, 25 και 26 Μαΐου 2013 με το εξής πρόγραμμα:
• Παρασκευή πρωί 24/5/2013, αναχώρηση με πούλμαν για Ουρανούπολη.
• Σάββατο 25/5/2013, περίπλους του Αγίου Όρους με καραβάκι που αναχωρεί από την Ουρανούπολη. Θα προσεγγισθεί ενδιάμεσος λιμένας όπου θα έχουν μεταφερθεί από την Μονή που φυλάσσονται, τα ιερά οστά του Αγίου Βλασίου για προσκύνημα από τα μέλη της εκδρομής.
• Κυριακή, αναχώρηση για Αθήνα.

Το κόστος της εκδρομής, με βάση προσφορές που έχουμε πάρει από τουριστικά γραφεία, θα είναι περίπου 120 ευρώ και περιλαμβάνει:
• Μεταφορά και μετακινήσεις με πούλμαν 50 θέσεων.
• Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων στην Ουρανούπολη, με πρωινό.
• Ο περίπλους με το καραβάκι.

Επειδή πρέπει να κανονίσουμε έγκαιρα με τη Μονή για την διακομιδή των οστών και να κλείσουμε το ξενοδοχείο, παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, καταβάλλοντας προκαταβολή 50 ευρώ ανά άτομο, σε όποιο μέλος του Δ.Σ. επιθυμείτε, παίρνοντας σχετική απόδειξη. Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων προτείνουμε να είναι τα 50 άτομα. Εάν τελικά δεν πραγματοποιηθεί η εκδρομή, τα χρήματα της προκαταβολής θα επιστραφούν.

Σας καλούμε να πλαισιώσετε την εκδρομή αυτή, που θα μας εξασφαλίσει μοναδική ευκαιρία για το συλλογικό προσκύνημα των ιερών οστών του Αγίου Βλασίου και ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον πατριώτη μας για την δυνατότητα που δίνει στα μέλη της Αδελφότητας να συμμετέχουν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεώργιος Μητρόπουλος                                                                Χαράλαμπος Ζωγράφος

Αφήστε μια απάντηση